Het Science park van #12-1 Hengsheng, No.8 Beitanghe-Road, Tianning-District, Changzhou, Jiangsu, China
Thuis

JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD Fabrieksreis

Van goede kwaliteit 10 de Schakelaar van het havennetwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit 10 de Schakelaar van het havennetwerk voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ongeveer Productiedienst.

   

   

   

  JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

  Planning& die personeel plannen volgt de productievooruitgang volgens geplaatste orde

   

   

  De procesingenieurs compileren SOPPEN, opleiden productiepersoneel, en oplossen de problemen voorkwamen in productielijn

   

   

  Alle PCB-componenten (behalve vezelmodule en RJ45-contactdoos) hebben SMT (de oppervlakte zet technologie op).

   

   

  Testend met inbegrip van Impedantievoltage het testen, afgewerkt productraad het testen, afgewerkt product het testen, en alle producten die door 24 uren gaan die test verouderen.

   

   

  JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

  JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

  JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

 • OEM / ODM

  HENGSION-de steunoem/odm dienst, onthaal met ons voor de details te bespreken.

 • R & D

   Ongeveer R&D

   

  R&D afd. is de belangrijkste afdeling van een bedrijf. De stijfheid, Innovatie, professionalisme is de basishouding van het R&D-team. HENGSION ontwierp volledig proces om de kwaliteit van nieuwe producten te controleren en de efficiency te maximaliseren.

   

  JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

   

  R&D kan in 6 processen met inbegrip van project het bepalen, ontwerp & ontwikkeling, Procescontrole, proefonderzoek, klein-partijproductie en bulkproductie worden verdeeld.

   

  Tijdens de periode van project het bepalen, zouden wij adequate markt en technische onderzoek moeten doen alvorens wij de spaanderoplossingen, volgens de technische vereisten van de markt, de spaanderprestaties, de oplossingskosten en de technische kracht van spaanderfabrikanten van rangschikkingsverenigbaarheid beslissen.

   

  De productmanager zuivert het prototype en gaat het tot het proces afd. over, begint de procescontrole. De procesingenieur verifieert elk proces één voor één, met inbegrip van de producteigenschappen en het volledige productieproces, om de rationaliteit en het hoge rendement van productie te verzekeren.

   

  Het proefonderzoekproces vergt meer dan één week van tijd. Indien wij gebruiken SPIRENT-het instrument van de Netwerktest om de prestaties van de steekproef te testen, en de steekproef gaand door 168 uren online test, de test van de 8 uren hoge & lage temperatuur, de test van het simulatiemilieu, en herhaalde testikels door de ingenieurs.

   

  De klein-partijproductie begint na overgegaan proefonderzoek. Door de verrichting ter plaatse, verzamelen wij de rapporten van de gebruiker, analyseren en lossen elk soort mislukkingen op.

   

  Nadat 3 de klein-partijproductie van de maand overging, begint de bulkproductie. De procesingenieurs compileren SOPPEN, en opleiden het productiepersoneel. De Testinstrument van het gebruiks meest iTest Netwerk voor het automatische testen.

   

Contactgegevens
JIANGSU HENGSION ELECTRONIC S&T CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Sannie Chan

Tel.: 86-519-85612501

Fax: 86-519-85612503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)