Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Who wij zijn

 

Wij zijn de technologieco. van Shenzhen OLYCOM, Ltd, in 2003 als fabrikant van materiaal dat van de vezel het optische transmissie wordt gevestigd.

 

Wat wij doen

 

Wij vervaardigen en de optische de connectiviteitsapparaten van de marktvezel.

Wij verlenen oplossingen en de diensten van findustrial vezelschakelaar, vezel aan kopermedia omzetting, Ethernet-voorzien van een netwerk, en het videotoezicht van kabeltelevisie.

Wij dienen met precies gebouwd materiaal en professionele specifieke zorg of u in de zaken van telecommunicatie of kabeltelevisie, het opnieuw verkopen of project aanbesteding bent.

 

Waar wij bereiken

 

Terwijl de geavanceerde technologie van de vezel optische transmissie de grenzen breekt en netwerk krijgt, verbindt de digitale en analoge verbonden signalen meer dan 120 kilometers, het ons ook met meer dan 120 landen.

 

Hoe wij groeien

 

Wij creëren de harmonische, voordelige groei met

 

Vertrouwen en betrouwbaarheid

●Goed bewerkte teams

●Ooit vernieuwde technologie

●Het uitbreiden van verkoopmogelijkheden

●Uncompromised de strikt gecontroleerde kosten en kwaliteit

 

Onze Opdracht

 

Om mensen sneller en te verbinden veiliger over langere afstand via de optica van Ethernet en van de vezel.

Hier zijn de principes van hoe wij dat elke dag leven:

Geschiedenis

2021

De gelanceerde industriële schakelaar van de Omleidingsvezel die het vezel optische apparaat kan beschermen en de stal van het systeemwerk verzekeren.

2019

Gelanceerde Industriële POE beheerde Schakelaar die POE 90W voor elke haven kan zijn. Het product wordt wijd verkocht aan markten overzee.

2017

Industriële Ethernet-convertorreeks door de Ministerie van Mededelingen inspectie op 13 Januari.

2016

Het gelanceerde Industriële Ethernet-Netwerk beheerde Schakelaar en gaat de Ce, RoHs, en IP40-certificatie van de beschermingsrang over.

2015

De ontwikkelde Optische Producten van HD, met inbegrip van de Coaxiale Optische Convertor van HD, HDMI/DVI/SDI/de Optische Convertor van VGA HD.

2014

De geïntroduceerde producten van industrieel-rangethernet, met inbegrip van industrieel-rangzendontvangers, industrieel-rang optische schakelaars, industriële POE vezelschakelaars. Won het nationale high-tech ondernemingscertificaat op 22 Juli

2013

de gelanceerde POE product en HD-producten van het netwerk videotoezicht, met inbegrip van POE media convertor, POE vezelschakelaars. Het product ging de Ce-certificatie op 8 Januari over; Toegang tot telecommunicatie-uitrusting in de netwerkvergunning op 28 Januari; Ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsborgingbeheer op 11 Maart over.

2012

Won de Chinese verwerkende netwerk verklaarde ondernemingen; Video optische convertor door de Ministerie van Mededelingen inspectie op 28 Juni; Video optische convertor door het Ministerie van Openbare Veiligheidsinspectie op 15 Augustus; Vezelmedia de convertor is Ce op 27 wordt verklaard September dat; Gingen de vezel optische zendontvangers het Ministerie van het netwerktest van de Informatie-industrie op over 28 November.

2010

Video optisch door ROSH-certificatie op 17 Juni; Geregistreerd OLYCOM-merkhandelsmerk op 21 December.

2009

Won Shaanxi de Provinciale Industrievereniging van Veiligheidsproducten het „veilige geadviseerde bedrijf van de stadsveiligheid producten“ toekende.

2008

Worden de vezel optische zendontvangers verklaard door ROSH op 28 November.

2007

De Lanchedaudio, de telefoon, de gegevens, de convertors, en andere multi-service video optische convertors, en krijgen Ce-certificatie.

2005

Co. van de Shenzhenolycom Technologie, Ltd werd opgericht, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van de video optische convertor van PDH, netwerkvergroting, protocolconvertor, vezelmodem, vezel optische zendontvangers, optische passieve producten.

 

Dienst

Voorwaarden

 

Wij bouwden onze reputatie op kwaliteit, prestatiesproduct en wij bevinden ons achter het. Als u een productietekort in materialen ervaart of het vakmanschap Olycom uw media convertors rechtvaardigt, optische videoconvertors, en vezelschakelaars één jaar vanaf datum van aankoop van het product, en wij zullen het product gratis herstellen of vervangen. Olycom heeft enige discretie om de tekorten van de fabrikant te bepalen. Zijn de vezel passieve toebehoren met inbegrip van vezelkabel, flardkoorden, vezeladapters en dempers niet behandeld onder het beleid van de één jaargarantie

 

Garantieperiodes

 

 

Productencategorie

 

Garantieperiode
Vezelmedia convertors 1 jaar
Optische Videoconvertors 1 jaar
Vezelschakelaars 1 jaar
Ethernetvergroting 1 jaar
Vezelmodem 1 jaar
PDH-Multiplextelegrafen 1 jaar
Industriële schakelaar 3 jaar

 

De klant is verantwoordelijk voor het leveren van het product met gebreken aan het aangewezen RMA-Adres voor reparatie of vervanging. Olycom zal een product of vervangen herstellen dat om gebrekkig werd gevonden te zijn door Olycom tijdens de garantieperiode bij zijn discretie. De enige verantwoordelijkheid van Olycom onder deze garantie zal tot reparatie van dit product, of vervanging, bij de enige discretie van Olycom daarvan beperkt zijn

Alle die RMA-punten aan Olycom worden verscheept moeten vooraf betaalde vracht zijn.

De herstelde producten binnen 1 maand zijn teruggekeerd na het ontvangen van de terugkeermaterialen. De vrachtlast zou door de afzender moeten worden betaald

Om het even welke die RMA-punten aan Olycom worden verscheept die uit garantie zijn zullen niet teruggekeerd worden naar de klant in enige omstandigheden.

 

Beperking van Garantie

 

De productgaranties blijven geldig verstrekte het product behoorlijk geïnstalleerd en gebruikt was. De tekorten, de defecten, of de mislukkingen van het gerechtvaardigde die product door schade als gevolg van overmacht wordt veroorzaakt (zoals vloed, brand, enz.), milieu en atmosferische storingen, andere externe krachten zoals de storingen van de machtslijn, hostcomputerdefect, die de raad binnen onder macht, of onjuiste die aanleg van kabelnetten, en schade stoppen door misbruik, misbruik, en onbevoegde wijziging of reparatie wordt veroorzaakt, zijn niet gerechtvaardigd. Een product zal niet gerechtvaardigd worden in de volgende situaties:

 

Het product is gevonden gebrekkig om te zijn nadat de garantieperiode is verlopen.

●Het product is onderworpen aan misbruik, misbruik, of onbevoegde reparatie, hetzij per toeval of andere oorzaak. Dergelijke voorwaarden zullen door Olycom bij zijn enige en bevrijde discretie worden bepaald.

●De garantie voor aangepaste en ODM producten wordt bepaald door contract, en is uitgesloten van dit beleid.

●Het product is toebehoren die niet de Olycom-merknaam dragen. In dit geval, zijn de garanties beperkt die tot de garantie door de originele fabrikant van de toebehoren wordt verstrekt. De voorbeelden van dergelijke productenandaccessories zijn machtsadapters en kabels.

●Het product is bijgewerkt, herwerkt, of door de klant, of door een derde partij op verzoek van de klant incorrect getest.

●Het product wordt beschadigd niet meer te repareren wegens natuurrampen, zoals door bliksem, vloed, aardbeving, et

Ons Team

Onze Werknemers

 

Wij zijn jonge en dynamische teamspelers. Wij werken, geven wij, en wij delen.

 

Shenzhen Olycom Technology Co., Ltd.

Shenzhen Olycom Technology Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Sales
Tel. : 86-755-26611509
Fax : 86-755-83129773
Resterend aantal tekens(20/3000)