Bericht versturen

Wat zijn Types van Media Convertor?

October 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn Types van Media Convertor?

Wat is een media convertor?

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn Types van Media Convertor?  0

De media convertor is een regeling van de optische vezeltransmissie om de korte transmissieafstand van de netwerkkabel te overwinnen.

Het zet netwerksignalen in vezeloptische signalen voor transmissie over lange afstand over single-mode of multi-mode vezels om.

 

Wat zijn voordelen van de convertor van vezelethernet?

 

 

Wat zijn Types van Media Convertor?

 

Er zijn verscheidene classificatiemethodes zoals functies, snelheid, IP rang enz., verder ziet,

 

Functie

  1. Vezel aan Vezel Media Convertor
  2. Koper aan Vezelmedia Convertor
  3. Unmanagedmedia Convertor
  4. Geleide Media Convertor

Volgens de vereisten in de verschillende systemen van het optische vezelnetwerk, zijn er over het algemeen twee oplossingen: vezel-aan-vezel en vezel-aan-netwerk. In sommige high-end en complexe projecten, zal de geleide media convertor schijnen om aan de verbindingsvereisten van opstraalverbinding en neerstraalverbindingsapparaten beter het hoofd te bieden.

 

Snelheid

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn Types van Media Convertor?  1

In een netwerkproject op grote schaal, zijn de multi-tariefvereisten van verschillende knopen duidelijk, vooral wanneer het over de samenvoeging van ontbonden kleine netwerkprojecten komt, de tariefvereisten zijn hoger.

Bijvoorbeeld, kan een 100M netwerk over het algemeen met een algemeen gebruikte router of IP camera worden verbonden, die tot het eindgebruiktarief behoren.

Maar bij de toegangslaag, vooral wanneer de materiaalruimte met een hoge snelheidsschakelaar op grote schaal wordt verbonden, is het 10G-tarief een must.

 

IP rang

 

 

De industriële media convertor wordt over het algemeen gemaakt van IP40-metaalshells met ingebouwde industrieel-rangspaanders, die zich tegen ruwe milieu's zoals vochtigheid, op hoge temperatuur, en lage temperatuur kunnen effectief verzetten.

Als u een Russische klant bent en het routersignaal van uw ruimte naar een bureau 10 kilometers moet wegzenden, is een ruwe de media van vezelethernet convertor een goede keus.

1, de kabel van het Gebruikscat5/5e/6 netwerk om de router en de netwerkinterface van de verharde media convertor aan te sluiten

2, zetten de industriële vezelconvertor tegelijkertijd in de openluchtdistributiedoos

3, verbinden de single-mode vezel om transmissie de over lange afstand van het optische vezelnetwerk te realiseren.

 

Is de commerciële rang optische convertor hoofdzakelijk voor dagelijks gebruik, over het algemeen in een normale ruimte.

Als u de eigenaar van een gemakopslag bent en een camera wilt installeren voor controle, kunt u een normale POE schakelaar gebruiken om de POE IP camera aan te sluiten en de Ethernet-haven in ontvangerseind te verbinden met een persoonlijke PC om controle in real time te bereiken.

 

Samenvattend

 

Het kiezen van de juiste media convertor schijnt enigszins ingewikkeld, kan Olycom u helpen een goede die oplossing beëindigen op uw behoeften wordt gebaseerd, stel me altijd deze vragen

U bent welkom om ons te contacteren om de beste keus voor u te maken.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Sales
Tel. : 86-755-26611509
Fax : 86-755-83129773
Resterend aantal tekens(20/3000)